Jobdigger Loopbaan

Beheer je eigen caseload en vind kansrijke vacatures

Als loopbaanadviseur, mobiliteits-, outplacement- of re-integratie adviseur begeleid je je cliënt op weg naar een nieuwe, geschikte baan. In dit loopbaantraject is het belangrijk dat jij, als adviseur, op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo kun je bepalen welke beroepen kansrijk zijn voor je cliënt.

Vind actuele en kansrijke vacatures of laat je cliënt zelf zoeken

Zowel adviseurs als cliënten hebben toegang tot alle vacatures gevonden op het gehele Nederlandse web. 

Beheer je caseload en behoud per cliënt het overzicht

Adviseurs beschikken over een eigen caseload met een bepaald aantal cliënten. Dankzij het sollicitatieoverzicht behoudt zowel de adviseur als de cliënt het overzicht gedurende het sollicitatietraject.

Bepaal kansrijke beroepen

Identificeer langer openstaande of moeilijk vervulbare vacatures, zodat je weet welke beroepen gewild zijn binnen jouw zoekgebied. Onderbouw met onze arbeidsmarktinformatie je keuzes en advies.

Monitor de activiteiten van je cliënt en rapporteer aan je opdrachtgever

Door middel van het logboek, heb je direct inzicht in het zoekgedrag en in de sollicitatieactiviteiten van je cliënt. Rapporteer het logboek en/of sollicitatieoverzicht zodat ook jouw opdrachtgever inzicht heeft in het traject.

Ontvang e-mail alerts

Zowel de adviseur als de cliënt kunnen automatische zoekprofielen en e-mailalerts instellen. Zo word je op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe vacatures van jouw zoekopdracht op het Nederlandse web zijn geplaatst.

Benieuwd wat Jobdigger voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een online demo aan. We bieden je tevens de mogelijkheid om Jobdigger Loopbaan 1 week gratis uit te proberen.

We maken graag een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeftes. Jobdigger Loopbaan is zowel standalone te gebruiken als gekoppeld of geïntegreerd in je cliëntvolgsysteem.

Online demo aanvragen

Referenties

 • Perspectief

  Het systeem is aangepast op onze wensen en eisen en werkt in de praktijk heel gemakkelijk. Ik ben ervan overtuigd dat Jobdigger veel vacatures boven tafel krijgt die we anders niet hadden gevonden.

  Sylvia uit Beijerse, Perspectief groep
 • Step by Step Priority

 • 50 Company

 • Enrout

  Naast een prettige samenwerking levert Jobdigger een eenvoudig en slim systeem met direct toegang tot relevante vacatures. Niet alleen voor onze cliënten een goede ondersteuning maar ook voor onze jobhunters een effectief instrument om toegang te krijgen tot geschikte vacatures.

  Olaff Smit, Enroute
 • Matchforce

 • UAF

 • Kansen aan zet

  Als mobiliteitsadviseur bij het Radboudumc maak ik graag gebruik van Jobdigger. Het helpt de medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe functie om op een overzichtelijke manier naar vacatures te zoeken, maar ook extra informatie te verkrijgen over arbeidsmarktkansen in hun regio. Jobdigger geeft mij inzicht in wat er op de arbeidsmarkt speelt en ik gebruik het om mijn adviezen te onderbouwen.

  Monique Kropman, Radboud UMC
 • Bureau Hartebaan

 • BLCC

 • Elqui

  Jobdigger is een toegankelijk en prettig systeem, dat een goede ondersteuning biedt voor onze cliënten bij hun zoektocht naar een andere baan. We zijn ervan overtuigd dat zij met behulp van Jobdigger sneller en effectiever de baan kunnen vinden die bij hun talenten past.

  Ellen Hobers, Elqui