Nieuwsoverzicht

Bijbaan bezorger: het meest gevraagd in de sector logistiek en transport

 
 

In de sector logistiek en transport zijn altijd veel bijbanen te vinden. We hebben de functies waar de meeste vacatures in 2019 voor openstonden op een rijtje gezet.


 
  1. Postbezorger
  2. Magazijnmedewerker
  3. Bezorger
  4. Orderpicker
  5. Pakketbezorger
  6. Maaltijdbezorger
  7. Fietskoerier
  8. Inpakker
  9. Krantenbezorger
  10. Postsorteerder

Het leveren van online bestellingen en van maaltijden is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is dan ook logisch dat de vraag naar bezorgers in 2019 het grootst was. Naast post-, pakket- en krantenbezorgers nemen fietskoeriers en maaltijdbezorgers een prominente plek in de bovenstaande top 10 in.

Ook zijn er in de sector logistiek en transport in 2019 nieuwe functietitels bijgekomen, die in voorgaande jaren niet eerder zijn gebruikt. Zo was er bijvoorbeeld vraag naar online koeriers en boodschappenverzamelaars. De opkomst van deze nieuwe beroepen ligt uiteraard ook in lijn met de ontwikkelingen op het gebied van online foodretail.

Wil je meer weten over wat er in de sector logistiek en transport speelt of inzicht in andere aspecten van de arbeidsmarkt? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een online demo aan.


 

Bronvermelding

Dit rapport is opgesteld door Jobdigger. Jobdigger verzamelt arbeidsmarktdata en maakt deze voor bedrijven begrijpelijk, relevant en toegankelijk. Hierdoor kunnen ze sneller en effectiever opereren in de arbeidsmarkt op het gebied van bemiddeling, marketing en sales.

Wil jij ook als eerste inzicht in deze en andere abeidsmarktdata en je concurrenten voor zijn? Vraag dan nu een online demo van Jobdigger Leads aan.